Waar kun je een Urban Arrow bakfiets kopen?

Een Urban Arrow bakfiets kopen, waar doe je dat precies? Je leest steeds meer over de bakfietsen van Urban Arrow en je ziet ze ook steeds vaker voorbij komen! Maar wat zijn nu precies de voordelen van deze fietsen en waar kun je de fietsen kopen? Wij zochten het voor je uit en vertellen je graag meer over de Urban Arrow fiets. Na het lezen van dit artikel weet je of deze fietsen iets voor jou zijn. Zoja, weet je ook direct waar je de fiets kunt bestellen.

Hier kun je de Urban Arrow bakfiets kopen

De Urban Arrow bakfiets kun je kopen bij verschillende winkels en bestellen via diverse webwinkels. De prijzen van verschillende aanbieders kunnen verschillen. Bij Het Zwarte Fietsenplan ben je relatief goedkoop uit. Bij die winkel hebben ze verschillende Urban Arrow fietsen. Als je een liefhebber van het merk bent is het dus aan te raden om eens in die winkel te kijken. Zo kun ook jij een Urban Arrow bakfiets bestellen zonder er te veel voor te betalen.

Waarom een Urban Arrow bakfiets aanschaffen?

Nu je weet waar je deze fietsen kunt bestellen, ben je waarschijnlijk ook benieuwd naar de voordelen. De Urban Arrow fietsen zijn de afgelopen jaren niet voor niets enorm in populariteit gestegen. De fietsen zijn ontstaan in 2009. De fietsen moeten een milieuvriendelijk vervoermiddel voor in de stad vormen. Dat is ook zeker gelukt. De fietsen worden deels elektrisch aangedreven en stoten dus ook geen CO² uit.

De fietsen van Urban Arrow zijn dus veel beter voor het milieu dan een scooter of auto op brandstof. Normale fietsen zijn dat echter ook, dus waarom is de Urban Arrow dan zo populair? Dat komt onder andere door het strakke design en het hoge comfort gehalte. Dat heeft zeker niet iedere fiets. De fietsen bieden voldoende ruimte, maar zijn ook niet zo lomp als de traditionele bakfiets. Ze rijden minstens net zo comfortabel als een scooter of auto.

Perfect voor in de stad

Een Urban Arrow bakfiets kopen is een goed idee als je op zoek bent naar een vervoermiddel voor in de stad. Niet alleen is de fiets milieuvriendelijk, maar ook heb je veel minder last van de verkeersdrukte dan met de auto. Op je gemak fiets je door de drukste straten heen, terwijl je hier met de auto vaak last hebt van vertraging.

De Urban Arrow bakfiets is dus zeker niet voor niets zeer populair. Als je benieuwd bent naar deze fietsen is het zeker aan te raden om eens een proefritje te maken. Door een proefrit te maken op de Urban Arrow kom je er al snel achter hoe comfortabel deze fietsen zijn.